Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

New eBooks available

Pyramids ebook

Pyramids ebook

Pyramids ebook

New eBooks available, Kindle Edition

Ancient History ebook

A+ A A-

"PUTOPISI" O KONFERENCIJI "SKRIVENA HISTORIJA"

Ekipa dokumentarnog serijala "Putopisi" boravila je i ove godine u Bosanskoj dolini piramida gdje su zabilježili  sedmodnevnu Međunarodnu naučnu konferenciju o bosanskim piramidama "Skrivena historija" - ICBP 2013.

Autorica serijala Meliha Hadžić je profesionalno vodila računa o svim detaljima, a rezultat snimanja je obiman materijal koji će svjetskoj javnosti biti predstavljen u nekoliko nastavaka.

Kamere "Putopisa" registrirale su obilazak Bosanske doline piramide s više od 120 gostiju Konferencije koji su pristigli iz 15-tak zemalja Europe i svijeta, rad volontera kao i referate 23 predavača  koji su na ICBP 2013  predstavili rezultate istraživanja kako bosanskih tako i ostalih piramida u svijetu.

Prvi dio ovogodišnjeg serijala "Putopisi" možete pogledati ovdje:

Related Video

Zadnje ažuriranje petak, 04 oktobar 2013 14:18
Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved