Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

New eBooks available

Pyramids ebook

Pyramids ebook

Pyramids ebook

New eBooks available, Kindle Edition

Ancient History ebook

A+ A A-

KEN ROHLA: INFORMACIJE I OTKRIĆA O KOJIMA SMO GOVORILI NA KONFERENCIJI, DEFINITIVNO ĆE PROMIJENITI HISTORIJU

Gost prve „Globalne konferencije o energiji piramida“ 11.-12. maja 2018. bio je i američki istraživač skalarnih valova, Ken Rohla, koji je održao i predavanje na temu: „Nauka energije piramida: Šta je i šta s njom možemo“.

- Ova konferencija donosi znanje i informacije koje se vješto skrivaju i potiskuju od strane zvanične zajednice, s obzirom da se ide ciljano, a ne prema određenim ljudima i institucijama. Zahvaljujući i današnjim tehnologijama, internetu, Youtubeu…istina o ovim otkrićima se napokon može vidjeti. – kazao je Rohla.

Ken se osvnruo i na same učesnike konferencije, na njihov rad, ali i na ono što taj rad donosi.

- Ovdje imamo zaista kredibilne naučnike koji iza sebe imaju utemeljen rad i rezultate i sa nama dijele svoja otkrića, poput otkrića i povezanosti fizike i piramida. Smatram da će ova konferencija, kao i ova otkrića o kojima govorimo i o kojima smo govorili, te ih podijelili između sebe i sa javnošću, definitivno promijeniti historiju. – kazao je na kraju Ken Rohla.

Zadnje ažuriranje nedjelja, 13 maj 2018 09:09

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved