Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

New eBooks available

Pyramids ebook

Pyramids ebook

Pyramids ebook

New eBooks available, Kindle Edition

Ancient History ebook

A+ A A-

ISKUSTVO I POTVRDA: SVJEDOČANSTVO O OPORAVKU OD KORONE

Nebojša Berak: Oporavak nakon korone je moguć i veoma brz, fantastičan i eliminiše u kratkom roku sve postkovid sindrome. To su tuneli u blizini piramida u Visokom, tuneli Ravne 2. 
 
Bio sam od 01. do 06. oktobra, 01. popodne 2 sata, onda 02. do 05. 2 sata od 09 do 11 pa šetnja kompletnim parkom, onda sednem u restoran pojedem nešto i popijem malo odmorim 2 do 3 sata, pa opet 2 sata, putanja broj 3 u tunelima na 140. metru 30 do 45 minuta , kod Šumanove rezonance 30 minuta i 300 metara 30 minuta  podelim ta skoro 2 sata. I onda zadnji dan 06 oktobra ujutro od 09 do 10h. 
 
Merio sam auru i energije pre i posle, to košta po 25KM. Neverovatno, a lično imam više snage i mnogo bolje se osećam nego pre korone. 
 
Nisam mogao da idem ni 100m, da stojim jedva 5 minuta. Kupiš mesečnu kartu 25KM što je 13 evra jer je to najbolje i najpovoljnije a ne dnevnu 10 evra. Merenje aure i energije 25KM pre i posle je ukupno 50KM sto je malo više od 25 evra.
 
Kupio sam 5 flašica vode i dobijes šestu gratis to je 25 evra i kupio sam karton flaša tamnih od litre sa poklopcem jer samo tako prodaju u obližnjem marketu BINGO za 6 evra. U te TAMNE flaše se sipa litar vode i dodaš 1 čep te tunelske jezerske vode i odstoji 8 sati najmanje tj stavis uveče i onda sutra u toku dana piješ od 08h na svaka 3 sata po 2 dcl ukupno 5 čaša i tako 25 do 30 dana. Sve ti poravna u organizmu i frapantno šećer.
 
Kada uporediš rezultate ostaneš bez teksta.
 
U tunelima samo sediš u tim prostorima za meditaciju sa klupama i dišeš i ruke skupiš tako da se dodiruju vrhovi prstiju obe ruke ili ih skupiš kao za molitvu da karikiram i da se dlanovi dodiruju ko može, ja sam samo vrhovima prstiju i nema priče, zatvoriš oči i uživaš. To je sva mudrost. Preporod neverovatan.
 
A išao sam kolima pa smeštaj biraš po želji, privatni je 10 evra dan, a hoteli su naravno skuplji, sve je stvar izbora.
 
I jedan dan odeš u tunelima do kamena K2 i tamo sediš 30 minuta, držiš ruke 10cm iznad ili nasloniš dlanove na njega. I to je sve.
 
Dimer sam oborio ispod 0,3, MHC doveo u normalu, CRP sam oborio na 4,45 a povećani eritrociti 20%, hemoglobin povećan na 16,7.
 
Sve Vam mogu pojasniti i dokazati. Pomozite ljudima da ne slusamo gluposti od doktora laika iako postoji rešenje za brz oporavak dokazano. 
 
Pravim dnevno 10.000 i do 20.000 koraka bez problema nakon boravka u tunelima. Energiju imam kao da mi je 30 a ne 55 godina. Balans energije mi je na 97,6 od mogućih 100%.
 
S poštovanjem, Nebojša Berak
Zadnje ažuriranje ponedjeljak, 22 novembar 2021 04:26

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved