Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

New eBooks available

Pyramids ebook

Pyramids ebook

Pyramids ebook

New eBooks available, Kindle Edition

Ancient History ebook

A+ A A-

DAN OTVORENIH VRATA: CENTAR ZA PROMOCIJU ARHEOLOŠKOG TURIZMA

Ocijenite članak
(0 ocjena)

Poziv javnosti da u subotu 15. marta 2014. od 10:00 – 20:00  posjeti novootvoreni Centar za promociju arheološkog turizma koji je otvorila neprofitna Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca”.

Centar se nalazi u ulici Bravadžiluk br. 17 između “Mrkve”, “Petice” i Hođića” prema Vjećnici. Na tri etaže Centar donosi turisticko-promotivne, komercijalne i galerijsko-izložbene sadržaje. Pet stalnih uposlenika Fondacije će kontaktirati s posjetiocima.

Fondacija ujedno i mijenja svoje sjedište iz sarajevskog hotela “Holiday Inn” u prostorije Centra na  Baščaršiji.

Turistima koji posjećuju BiH bit će ponuđeno da ostanu duže u Bosni i Hercegovini i posjete bosanske piramide i misteriozni Podzemni labirint Ravne u Visokom, kamene kugle u Zavidovićima i megalitni grad Daorson kod Stoca. Također, posjetioci piramida će biti pozivani da dođu u srce bh. turizma, Baščaršiju.

Domaćin tokom “Dana otvorenih vrata” bit će osnivač Fondacije dr. Semir Osmanagić i članovi Upravnog odbora Fondacije koji će potpisivati knjige za posjetioce.

S poštovanjem

Press team Fondacije

Zadnje ažuriranje četvrtak, 13 mart 2014 13:26

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved