English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

New eBooks available, Kindle Edition

Ancient History ebook

POZIV NA KONFERENCIJU ZA MEDIJE

Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” sa zadovoljstvom poziva medije na press konferenciju, a povodom otvaranja Centra za promociju arheološkog turizma na Baščaršiji.

Centar se nalazi u ulici Bravadžiluk 17 (lokacija je između “Mrkve”, “Petice” i “Hodžića”) i na tri etaže donosi turističko-promotivne, komercijalne i galerijsko-izložbene sadržaje.  Ovaj jedinstveni prostor i naše ljubazno osoblje će turistima svakodnevno nuditi priliku da ostanu duže u Bosni i Hercegovini i posjete bosanske piramide i misteriozni Podzemni labirint Ravne u Visokom, kamene kugle u Zavidovićima i megalitni grad Daorson kod Stoca. Također, posjetioce piramida ćemo pozivati da dođu u srce bh. turizma, Baščaršiju.

Konferencija za medije će biti upriličena u petak, 14. marta, u 10.00 sati, a obratit će se osnivač Fondacije dr. Semir Osmanagić i predsjednik Upravnog odbora Ahmed Bosnić.

Dobrodošli!

Press team Fondacije