Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

New eBooks available

Pyramids ebook

Pyramids ebook

Pyramids ebook

New eBooks available, Kindle Edition

Ancient History ebook

A+ A A-

POZIV NA KONFERENCIJU ZA MEDIJE

Ocijenite članak
(0 ocjena)

Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” sa zadovoljstvom poziva medije na press konferenciju, a povodom otvaranja Centra za promociju arheološkog turizma na Baščaršiji.

Centar se nalazi u ulici Bravadžiluk 17 (lokacija je između “Mrkve”, “Petice” i “Hodžića”) i na tri etaže donosi turističko-promotivne, komercijalne i galerijsko-izložbene sadržaje.  Ovaj jedinstveni prostor i naše ljubazno osoblje će turistima svakodnevno nuditi priliku da ostanu duže u Bosni i Hercegovini i posjete bosanske piramide i misteriozni Podzemni labirint Ravne u Visokom, kamene kugle u Zavidovićima i megalitni grad Daorson kod Stoca. Također, posjetioce piramida ćemo pozivati da dođu u srce bh. turizma, Baščaršiju.

Konferencija za medije će biti upriličena u petak, 14. marta, u 10.00 sati, a obratit će se osnivač Fondacije dr. Semir Osmanagić i predsjednik Upravnog odbora Ahmed Bosnić.

Dobrodošli!

Press team Fondacije

Zadnje ažuriranje četvrtak, 13 mart 2014 10:33

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved