Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

New eBooks available

Pyramids ebook

Pyramids ebook

Pyramids ebook

New eBooks available, Kindle Edition

Ancient History ebook

A+ A A-

TV SARAJEVO NAJAVILA OTVARANJE CENTRA FONDACIJE

Ocijenite članak
(0 ocjena)

Amela Hubjer s Jutarnjeg programa Televizije Sarajevo ugostila je 14. marta 2014. Voditeljicu Centra za promociju arheološkog turizma Fondacije “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” Sabinu Osmanagić.

Javnost je obavještena da je Fondacija upravo otvorila Centar na Baščaršiji koji će promovirati prahistorijske fenomena u BiH: bosanske piramide, Podzemni labirint Ravne, kamene kugle i megalitni grad Daorson.

Sabina Osmanagić je istakla da se u Centru mogu nabaviti svi proizvodi izdavačke djelatnosti Fondacije: knjige na različitim jezicima, DVD s dokumentarcima o piramidama, kalendari I suveniri.

Sugovornici su pozvali Sarajlije da posjete Centar u subotu 15. marta na Dan otvorenih vrata od 10-20 sati kada će Semir Osmanagić i Ahmed Bosnić potpisivati knjige za zainteresirane.

Zadnje ažuriranje nedjelja, 16 mart 2014 09:15

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved