Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

New eBooks available

Pyramids ebook

Pyramids ebook

Pyramids ebook

New eBooks available, Kindle Edition

Ancient History ebook

A+ A A-

SEDMA SMJENA MRAVA U VISOKOM

Ocijenite članak
(1 ocjena)

Međunarodna radna akcija volontera ‘MRAV Bosanske piramide 2014” ulazi u završnu fazu. Preostale su još dvije smjene volontera za ovu sezonu. U Visoko su 24. augusta došli mladi ljudi i oni koji se u srcu osjećaju mladi s nekoliko kontinenata. Slijedećeg dana, 25. augusta im je arheološki menađer Fondacije Timothy Moon održao arheološki trening, a voditelj projekta istraživanja dr. Semir Osmanagić ih je proveo najvažnijim lokacijama Bosanske doline piramide.

Ovaj put su volonteri došli iz Brazila i Njemačke, SAD i Velike Britanije, Austrije i Slovenije, Holandije i Švedske, Danske i Norveške, Francuske i Španije, Italije, Finske i Švicarske.

Mnogi od njih godinama prate dešavanja na projektu i otkrića koja mijenjaju naše viđenje drevne prošlosti i sada su se napokon odlučili da daju svoj doprinos. Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” ih sa zadovoljstvom pozdravlja i cijeni njihovu želju te će se potruditi da im boravak u Visokom bude nezaboravan.

Zadnje ažuriranje srijeda, 27 avgust 2014 10:54

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved