Logo
Print this page

DR. LEHNERT: PROBUDIO SAM SE BEZ BOLOVA U LEƉIMA!

U posjeti Bosanskoj dolini piiramida nedavno je boravila grupa Nijemaca. Tokom boravka u Prahistorijskom podzemnom labirintu Ravne, jedan od njih je imao poseban doživljaj te je odlučio da ga podijeli s nama. U nastavku je svjedočanstvo dr. Petera Lehnerta.

“Moje ime je dr. Peter Lehnert, imam 67 godina, specijalist sam interne medicine i predavač na LMU Sveučilištu u Münchenu. Prije 40 godina dijagnosticiran mi je ankilozantni spondilitis.

Na početku, poteškoće su se pojavljivale u intervalima. Tokom vremena, nekoliko kralježaka je okoštalo što je rezultiralo povećanjem bolova i upala. Nisam imao dana bez bolova u posljednje dvije godine, unatoč liječenju, a jednom sam se onesvijestio na bezazlen pokret. Otputovao sam u Bosnu sa svojom ženom da vidim piramide i tunele, ali bez ikakvih očekivanja. Već u samom hotelu Pyramid Lodge u Visokom sam po prvi put spavao dobro nakon mnogo godina.

U tunelima, zahvaljujući energijama koje su izmjerene unutra, osjećao sam se vrlo ugodno, ali u početku nisam primjetio bilo kakve fizičke promjene. U tunelima smo boravili nekoliko puta i posljednjeg dana putovanja sam se probudio bez bolova u leđima! Ovo stanje se zadržalo i danas - dva tjedna kasnije.

Sada opet  mogu igrati tenis, iako moji laboratorijski izvještaji ne pokazuju nikakve promjene. Znanstveno objašnjenje za to ja ne mogu dati!

Srdačan pozdrav Dr. Peter Lehnert”

Zadnje ažuriranje subota, 15 april 2017 20:24
jm

Najnoviji članci od Administrator

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved