Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

NOGOMETAŠI VISOČKE BOSNE POZITIVNU ENERGIJU ZA ULAZAK U PREMIJER LIGU PRIKUPLJALI I NA BOSANSKOJ PIRAMIDI SUNCA

Pred nogometašima visočke Bosne su četiri odlučujuće utakmice u kojima će biti poznato da li će Visoko naredne godine, a nakon nekoliko godina odsustva i čekanja, ponovo imati svoju ekipu u nogometnoj Premijer ligi BiH. Nogometaši Bosne se spremaju za odlučujuće utakmice, a odlučili su se i za treninge u prirodi, pa su tako nakon jučerašnjeg jutarnjeg treninga odlučili da pauzu naprave na platou Bosanske piramide Sunca, gdje su napravili i zajedničku fotografiju.

Tim Fondacije „Arheološki park: Bosanska piramida Sunca“ se nada da će treninzi u prirodi, kao i boravak na Bosanskoj piramidi Sunca, nogometašima Bosne donijeti dodatnu snagu i napuniti ih pozitivnom energijom, koja im je potrebna u posljednja četiri kola, i uz koju će izboriti ulazak u najjači nogometni rang u našoj zemlji. Također se nadamo i da će novootvoreni Arheološko-turistički park „Ravne 2“, sa svojim brojim sadržajima, iskoristiti i visočki sportski kolektivi za obavljanje treninga u prirodi i priprema pred značajne sportske nastupe.

Copyright © Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved