Logo
Print this page

EVELINA IZ ITALIJE: LJEKOVITO SVJEDOČANSTVO IZ TUNELA RAVNE

Italijanka Evelina posjetila je Podzemni tunelski labirint Ravne 13. jula 2017. s grupom prijatelja. Prije 35 dana je imala kirurški zahvat i operaciju na nožnom zglobu. Prije nepunih sedam dana doktori su joj skinuli šavove. Međuti, imala je poteškoća s hodanjem, čak i uz pomoć štapa. Noga joj je bila otekla kada je došla u Visoko.

Nakon jedne posjete misterizonom prahistorijskom tunelu Ravne u trajanju od sat i po, Evelina je bila iznenađena da je po izlasku iz tunela mogla normalno da hoda. Pogledala je zglob: oteklina je u potpunosti nestala.

Ovo je još jedan primjer samoizliječenja nakon boravka u tunelima Ravne i izlaganju pozitivnoj energiji piramida: najboljoj frekvenciji elektromagnetizma i ultrazvuka i originalnoj Šumanovoj rezonanci. U tunelima izostaju sva loša zračenja kojima smo okruženi: negativna kosmička zračenja, negativna energija podzemnh voda, prirodna radioaktivnost, signal za internet i mobilne telefone. Doda li se tome prisustvo velike koncentracije negativnih iona koji imaju beneficije za naš organizam, jasno je da se u u tunelima odvija najbrži, najefikasniji i najzdraviji proces u kojima ćelije započinju proces samoizliječenja.

Napomena: Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” se ne bavi liječenjem niti daje zdravstvene garancije.

Related Video

Zadnje ažuriranje ponedjeljak, 17 juli 2017 12:18
jm

Najnoviji članci od Administrator

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved