Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

KOLIKO DUGO TRAJE LJEKOVITI EFEKAT TUNELA RAVNE?

Intervju s Donnom Tierney, volonterkom iz Australije

Medicinska sestra Donna Tierney is Australije, došla da je da volontira na bosanskim piramidama u četvrtoj, julskoj smjeni. U proteklih 45 godina imala je dijagnosticiranu hroničnu upalu sinusa. To joj je bio izvor svakodnevnih problema. Mnogobrojne terapije i antibiotici koje je popila nisu bile od pomoći.

Donna je volontirala u Podzemnom labirintu Ravne 14. jula 2017. Nakon četiri sata osjetila je da su joj sinusi čisti i da nema problema s disanjem. To je i izjavila toga dana videografu Fondacije “Arheološki park: Bosanska piramdia Sunca” Jocku Doubledayu. Intervju je postavljen na TV kanal Fondacije na youtube servisu:

https://www.youtube.com/watch?v=Vv2d9fZYtYk

Nakon četiri dana, 18. jula, videograf Jock je ponovo sreo Donnu koja je tog dana volontirala na Bosanskoj piramidi Sunca. Potvrdila je da se upala sinusa nije vratila i da je potpuno izliječena!

Rekla je:

“Ja sam medicinska sestra. Znam šta su simptomi sinusne upale. Ona je kod mene, po prvi put u životu, nestala. Nadam se zauvijek.”

Video drugog intervjua se može pogledati ovdje:

Related Video

Zadnje ažuriranje petak, 21 juli 2017 09:44

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved