Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

VUDRAG: NE BISTE VJEROVALI KOLIKO SE BOLJE OSJEĆAM

Nevenka Vudrag sa Otoka Krka, Hrvatska, prvi put je u Visoko došla u junu 2017. godine. U posjet Podzemnom prahistorijskom labirintu Ravne stigla je s povišenim pritiskom i šećerom u krvi te s  teškoćama u kretanju. Tunele je posjećivala svaki dan tokom deset dana boravka u Visokom, a poboljšanje u svim segmentima je primjetila sama, a potvrđeno je i aparatom za snimanje aure, Bio-wellom kojeg je izumio dr. Konsantin Korotkov.

-          Ne biste vjerovali koliko se bolje osjećam. Lakše se krećem, a štap koristim samo kad idem uz stepenice – kazala je Nevenka.

Nevenka je ponovo u oktobru došla u Visoko gdje je nastavila s posjetom tunelima, a sa sobom je dovela i kćerku. Naravno, najavila je i ponovni dolazak.

Related Video

Zadnje ažuriranje subota, 14 oktobar 2017 10:39

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved