Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

ANDREAS JE NAKON POSJETE VISOKOM ZDRAV ČOVJEK

Andreas iz Beča (Austrija) prvi put je u Visoko stigao u ljeto 2017. godine. Naime, došao je do informacija da Prahistorijski tuneli Ravne povoljno djeluju na ljudsko zdravlje. Andreas je imao dva zdravstvena problema: visok pritisak i tumor prostate drugog stadija.

Nakon posjete pritisak se normalizirao, a Andreas je sa sobom u Beč ponio i vode iz tunela koju je miješao s normalnom vodom i pio.

-          Nakon dva mjeseca otišao sam doktoru, vrlo uglednom urologu, koji je utvrdio da je tumor nestao – kazao je Andreas.

Napomena: Fondacija “Arheološki aprk: Bosanska piramida Sunca” se ne bavi liječenjem niti daje medicinske garancije, već se bavi naučno-arheološkim istraživanjima i snimanjem energetskih fenomena.

Njegovo svjedočanstvo pogledajte ovdje:

Related Video

Zadnje ažuriranje srijeda, 08 novembar 2017 14:41

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved