Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

BEŠIROVIĆ: DVADESET MINUTA NAKON ULASKA U TUNEL OSJETILA SAM POBOLJŠANJE

Zilha Beširović iz Gradačca i mala je dvije operacije srca 2011. i 2012. godine u Švicarskoj. Ugrađena su joj dva bypassa i četiri stenta. Zilha je, zatim, prošla kroz proces rehabilitacija u banjskim ustanovama u Švicarskoj. I nakon operacija i liječenja, istakla je, teško je disala, otežano se kretala i imala napade klaustrofobije…a onda je posjetila Prahistorijski podzemni labirint Ravne.

-        Čula sam za ovo mjesto i šta ono može uraditi za ljudsko zdravlje i došla sam. Dvadeset minuta nakon ulaska u tunele osjetila sam poboljšanje. Ne može se ovaj osjećaj opisati. Pluća su mi puna neke energije, kisika, osjetim da bih mogla sad hodati koliko hoću – objasnila je Zilha.

Potrudiće se, dodala je, da dolazi što češće jer se ni u banjama u Švicarskoj nije osjećala ovako dobro kao u tunelima

Njeno svjedočanstvo pogledajte ovdje:

Napomena: Fondacija se ne bavi liječenjem. Fondacija ne daje nikakve zdravstvene garancije. Fondacija ne tvrdi da je boravak na piramidama i tunelima zamjena za redovne medicinske terapije i lijekove. Boravak u tunelima je na vlastitu odgovornost posjetilaca. Fondacija se bavi naučno-arheološkim istraživanjima Bosanske doline piramide, ali i objavljuje individualna svjedočanstva posjetilaca.

Related Video

Zadnje ažuriranje utorak, 21 novembar 2017 08:27
Copyright © Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved