Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

PETRESKI: SADA IMAM PUNO VIŠE ENERGIJE

Nenad Petreski iz Skoplja (Makedonija) došao je u Visoko prije nekoliko dana zbog, objasnio je, disekcije aorte (pucanje unutrašnjeg zida glavne aorte u organizmu). Problem je dijagnosticiran prije dva mjeseca, a Nenad je za Podzemne tunele Ravne saznao od prijatelja koji su bili u posjeti Visokom.

Dodao je da dolazi iz ljekarske porodice, jedna sestra je internista, druga ginekolog. Sestra koja je ginekolog je, istakao je, napustila oficijelnu medicinu i okrenula se alternativnim načinima liječenja. Zajedno s bratom koji se bavi kung fuom pomaže pacijentima kombinacijom prane i prehrane.

-          Ušao sam u tunele i nakon sat vremena provedenih unutra mogu potvrditi da se osjećam bar 80 posto bolje. U tunele sam ušao s malo energije i bezvoljan, a sada osjetim da mi organi bolje rade – objasnio je Nenad.

Ovo misteriozno mjesto, dodao je, zaslužuje puno više pažnje.

-          Potrudiću se da svojim zemljacima prenesem svoje iskustvo i da zajedno radimo na istraživanju ovog mjesta – kazao je Nenad.

Njegovo svjedočanstvo pogledajte ovdje: 

Related Video

Zadnje ažuriranje utorak, 12 decembar 2017 12:54

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved