Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

DR. SEMIR OSMANAGIĆ: NADAM SE PARTNERSKOM ODNOSU FONDACIJE I VLADE ZDK

Zadovoljstvo posjetom delegacije ZDK Visokom, tunelima Ravne i parku „Ravne 2“ nije krio ni direktor Fondacije, dr. Semir Osmanagić, a upravo ovakvi dolasci i obilasci, te sve ono što se čuje i vidi na licu mjesta, doprinose da ljudi na čelnim funkcijama prepoznaju značaj projekata, poput ovog u Visokom.

– Arheološko-turistički park „Ravne 2“ u kratkom vremenskom periodu postao je vrlo atraktivna destinacija u Visokom, ne samo za strane goste, već i za Visočane, koji u velikom broju vrijeme provode u ovoj jedinstvenoj oazi mira. Nadam se da će i ova posjeta pospješiti još veću i bolju saradnju između Fondacije i Vlade Zeničko-dobojskog kantona, te da ćemo uspostaviti jedan partnerski odnos – istaknuo je u obraćanju dr. Semir Osmanagić.

Dr. Osmanagić je bio izuzetno zadovoljan svime što je danas dogovarano u Visokom, a posjet i podrška kompletne Vlade Zeničko-dobojskog kantona, još su jedan veliki vjetar u leđa uposlenicima Fondacije, da nastave sa svojim radom, koji već odavno donosi rezultate, prije svega kroz veliki broj dolazaka stranih gostiju u Visoko i našu zemlju, ali i kroz pozitivnu reklamu o Bosni i Hercegovini u svijetu.

Zadnje ažuriranje srijeda, 07 februar 2018 10:22
Copyright © Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved