Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

„BRACO - TIHI POGLED ZA SVJETSKI MIR“ NA FESTIVALU LJETNOG SOLSTICIJA

Festival ljetnog solsticija koji će u junu 2018. biti održan u Parku Ravne 2 se bliži. Već nekoliko godina unazad ova proslava se organizuje u Bosanskoj dolini piramida. To je vrijeme kada fokusiramo naše misli i namjere, naše riječi i molitve, tijela i duše u svete elemente kosmosa i ljubavi. Šaljemo poruke mira u svijet, plešemo i pjevamo s frekvencijama Zemlje i širimo pozitivnu energiju kroz ovo prelijepo mjesto i fokusiramo ga na čitavu planetu. To je prelijepo iskustvo za one koji su tu prvi put i neka vrsta hodočašća za one koji se kontinuirano vraćaju.

Fondacija „Arheološki park: Bosanska piramida Sunca“, kao organizator, trudi se da svake godine proširi i obogati ovaj događaj. Obzirom da je festival već internacionalan, imamo goste sa svih strana svijeta, naš program je pun interesantnih događanja i ima ponešto za svakoga.

Ove godine pripremili smo specijalan program za sve koji odluče dočekati ljeto u dolini najvećih i najstarijih piramida. Više ovdje:

http://piramidasunca.ba/bs/aktuelnosti/item/12568-festival-za-ljetni-solsticij-2018-u-parku-%E2%80%9Cravne-2%E2%80%9D.html

Prvi put na našem Festivalu imat ćemo šansu vidjeti dragog prijatelja i jedinstvenu osobu koja će nas sigurno ostaviti pod dojmom. Braco ili „guru bez riječi“ je već svjetski poznat po svom daru pogleda.

Oni koji upoznaju Bracu i njegov mirni pogled prvi put obično to opisuju kao osjećaj poziva i poznanstva, pa čak i osjećaj prijateljstva i povjerenja. Drugi govore kako tokom vremena razvijaju povezanost koja raste i postaje jedinstven životni temelj koji je obogaćen darom koji Braco dijeli. Braco radi za ljude u mnogim zemljama svijeta još od davne 1995. godine, a pozivi u razne zemlje kontinuirano dolaze.

Braco ne obećava lijek nikome i samo nudi mogućnost da njegov dar pomogne na različite načine. Njegov dar pogleda je u potpunosti prirodan i, tvrdi Braco, svi ga posjeduju. Braco ističe da on ne kontroliše taj dar niti može odlučiti kome ga dati, ali ga rado dijeli sa svima da ga svi s ljubavlju dožive na svoj način.

„Gledanje“ u Visokom bit će održano prvi dan ljeta koji je dan izuzetne astonomske važnosti kada se energije planete otvaraju i bit će na svom vrhuncu.. Ideja je da ispunimo ovaj dan s tolikom ljubavlju da je imamo tokom cijele nastupajuće godine.

Braco će tiho gledati za svjetski mir u Parku Ravne 2 u Visokom u četvrtak, 21. juna od 19.30. sati.

Više o Braci i 20 godina njegovog rada pogledajte ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=qGn8KAtzOgw

http://www.braco.me/en/

Zadnje ažuriranje utorak, 20 februar 2018 08:14

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved