Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

KAPO: NAKON PRVE POSJETE MOJ PRITISAK JE STABILIZIRAN

Amer Kapo iz Sarajeva dolazi redovno, svakog vikenda, u posjetu  Podzemnim prahistorijskim labirintima Ravne. Prvi put je u Visoko došao sa željom da vidi piramide i pobliže se informira o ovom arheološkom otkriću. Međutim, uticaj tunela Ravne na njegovo zdravlje kao i na zdravlje njegove rodbine i prijatelja postao je glavni motiv za redovan dolazak i boravak u labirintu Ravne.

Naime, Kapo godinama već koristi terapiju za visok pritisak koja i nije baš bila učinkovita.

-        Uprkos redovnom uzimanju lijekova moj pritisak je divljao i penjao se na 180/100. Nakon prvog posjeta tunelima pritisak je stabiliziran i sada ne prelazi 150/90 – objasnio je.

Kada su u pitanju zdravstvene tegobe njegovih prijatelja i članova porodice, Kapo je istakao problem s bolovima u peti te insomnijom.

-        Uzimali su lijekove za spavanje prije posjete tunelima, sada ih više ne koriste. Problemi sa snom su riješeni – kazao je.

Pozvao je sve koji imaju zdravstvenih poteškoća da dođu i posjete tunele. Odmoći im, dodao je, sigurno neće.

Njegovo svjedočanstvo pogledajte u video prilogu.

Napomena: Fondacija “Arheološki park Bosanska piramida Sunca” se bavi naučno-arheološkim istraživanjima, Timovi elektroinžinjera, fizičara i inžinjera zvuka mjere energetske fenomene. Na službenoj web stranici Fondacije povremeno se prenose izjave i svjedočanstva posjetilaca o ljekovitom djelovanju energije piramida. Fondacija ne daje nikakve zdravstvene garancije niti se bavi liječenjem.

Related Video

Zadnje ažuriranje petak, 02 mart 2018 07:48

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved