Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

RADIO SARAJEVO I PORTAL PRIPREMAJU ODLIČNU RADIJSKU I WEB PRIČU IZ BOSANSKE DOLINE PIRAMIDA

Kako projekat istraživanja Bosanske doline piramida iz godine u godinu i dalje izaziva ogromnu pažnju, kako brojnih gostiju iz svih zemalja svijeta, tako i brojnih medijskih i novinarskih ekipa, tako je i interes domaćih medija ponovo sve prisutniji, a pozitivne priče i teme iz Visokog, pronalaze svoje mjesto u radijskim i TV programima, ali i na najvećim web portalima u zemlji.

I ovog vikenda u Visokom su boravile novinarske ekipe, a priču o protekloj sezoni, kao i novostima koje Fondacija i dr. Semir Osmanagić spremaju u ovoj sezoni, te o brojnim novim projektima koji će se dešavati u Visokom, sa dr. Osmanagićem je razgovarao novinar portala www.radiosarajevo.ba i Radija Sarajevo, Enes Hodžić.

U narednim danima na stranicama ovog web portala, koji spada među najposjećenije u našoj zemlji, pojavit će se još jedna velika, pozitivna priča, koja stiže iz srca Bosne, dok će slušatelji Radio Sarajeva u programu ove radijske stanice imati priliku poslušati desetominutni intervju sa dr. Semirom Osmanagićem.

Zadnje ažuriranje ponedjeljak, 09 april 2018 12:02
Copyright © Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved