Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

ŠEĆER U KRVI SNIŽEN SA 19,3 NA 14!

Sead Ugljić iz Novog Pazara (Srbija) ušao je u Prahistorijske podzemne tunele Ravne s izmjerenim šećerom u krvi od 19,3. Kako je istakao, dugi niz godina se bori s ovim problemom, a rezultat mjerenja po izlasku iz labirinta ga je iznenadio.

-        Šećer mi je po izlasku, nakon samo sat vremena, bio 14. Unutra se osjeti protok svježeg vazduha, ali i energije koje sigurno utiču na samoizlječenje organizma, kazao je Ugljić.

Dodao je da je uvjeren da mu je boravak u tunelima pomogao u snižavanju vrijednosti šećera u krvi jer bi za ovakav drastičan pad bio potreban strožiji režim i mnogo više fizičke aktivnosti od same šetnje tunelima.

Njegovo svjedočanstvo pogledajte ovdje:

Related Video

Zadnje ažuriranje srijeda, 11 april 2018 10:54

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved