Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

DOKTORI REKLI DA NEĆE MOĆI IMATI DJECU, NAKON POSJETE TUNELIMA ZATRUDNILA

-        Doktori u Švicarskoj su mi rekli da neću moći imati djece, ali evo, ja sam trudna, a sve zahvaljujući boravku u tunelima, ispričala nam je nakon još jedne posjete Prahistorijskim podzemnim tunelima Anica, gošća iz Švicarske, rodom iz Makedonije.

Pojasnila je da je njen problem bio hormonalne prirode te da nije imala redovne menstrualne cikluse. Šest mjeseci prije dolaska u Visoko i ulaska u tunele, mjesečnice su potpuno izostajale.

-        Došli smo ovdje u oktobru 2017. i proveli u Visokom sedam do deset dana. Nakon povratka kući imala sam obilan ciklus i već naredni mjesec ostala sam u drugom stanju. I eto me sad, šest mjeseci trudna – kazala je uz osmijeh.

Njen suprug je dodao da su za bosanske piramide i podzemne tunele saznali putem Youtubea prije šest, sedam godina.

-        Redovno smo pratili dešavanja i nova otkrića. Kad je jedan dan supruga došla iz bolnice neraspoložena i s lošim vijestima da neće moći biti majka, u tom sam momentu odlučio da trebamo doći ovdje. Bio sam sto posto uvjeren da će nam to pomoći. Tako se i dogodilo. Ove energije pokrenu sve što ne radi – kazao je sretni budući otac.

Njihovo svedočanstvo pogledajte ovdje:

Related Video

Zadnje ažuriranje srijeda, 11 april 2018 11:32

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved