Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

MEGA POSTERI I VIZUELNI IDENTITET U FUNKCIJI RAZVOJA TURIZMA

Fondacija ‘Arheološki park: Bosanska piramida Sunca’ upravo je montirala mega poster, dimenzija 2,20 x 4,40 metara, ispred ulaza u Podzemni labirint Ravne. Poster poziva posjetitelje tunela Ravne u posjet Arheološko-turističkom parku ‘Ravne 2’ koji je identificiran kao jedan od najljepših europskih parkova.

Fotografije sadržaja parka na posteru koje prikazuju kamene instalacije, bine za meditaciju, dječje igralište, rekreacijske staze i botaničke vrtove, dovoljno su primamljive da zaintrigiraju sve posjetioce piramida i tunela da odu u park. Na taj način će ostati nekoliko sati duže u Visokom. Sigurno je da će ih sadržaji parka zaintersirati da ga preporuče svojim prijateljima i da će se širiti pozitivna promocija Visokog i Bosanske doline piramida.

Stoga se vizuelni identitet, kojeg promovira Fondacija, direktno odražava na broj posjetilaca i njihovu dužinu boravka u srcu BiH.

Copyright © Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved