Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

BIOTERAPEUT SLAVKO MATANOVIĆ SA STUDENTIMA IZ ČEŠKE I BUGARSKE U POSJETI BOSANSKOJ DOLINI PIRAMIDA

Ovog vikenda u Visokom smo sreli zanimljivu grupu studenata iz Češke i Bugarske, koju je u Bosansku dolinu piramida doveo bioterapeut i iscjelitelj Slavko Matanović iz Zagreba. Slavku je ovo drugi dolazak u Visoko, dok je grupa prvi put ovdje, a utisci su, kako su nam kazali, fenomenalni.

- Fenomenalno dobro se osjećam, a već imam u planu prvi naredni slobodni vikend ponovo doći u Visoko. Što se tiče studenata i prijatelja koje sam doveo, od srca su mi se zahvalili što sam ih doveo ovamo, tolike su impresije i dojmovi da su me grlili od zahvalnosti. – ispričao nam je Matanović

U subotu je grupa imala priliku obići park „Ravne 2“, a nakon parka, obići će i Bosansku piramidu Sunca, kao i Hram u Vratnici.

- Ovo je jednostavno naš svijet, energetski smo se savršeno uklopili, osjećamo tu frekvenciju i vibraciju, a toliko dobar je osjećaj, da iako treba da krenemo u dalje posjete, nikako ne možemo da se pokrenemo i odvojimo od ovog mjesta (park „Ravne 2“). Jučer smo posjetili tunele,a  jedan dio naše ekipe je rano jutros ponovo došao u obilazak tunela. Inače, ovdje sam boravio prije četiri godine, kada sam obilazio tunele i Bosansku piramidu Sunca, a sad vidim i doživljavam puno više nego ranije, osjećam energetski dio i ljubav, to je nešto dodatno, nešto što smo ovdje dobili uz ovaj park i ovo je fenomenalna cjelina, posebno za nas duhovnjake, koji smo ovdje svoji na svome. – kazao nam je na kraju Slavko.

Zadnje ažuriranje ponedjeljak, 07 maj 2018 17:06
Copyright © Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved