Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

KEN ROHLA: INFORMACIJE I OTKRIĆA O KOJIMA SMO GOVORILI NA KONFERENCIJI, DEFINITIVNO ĆE PROMIJENITI HISTORIJU

Gost prve „Globalne konferencije o energiji piramida“ 11.-12. maja 2018. bio je i američki istraživač skalarnih valova, Ken Rohla, koji je održao i predavanje na temu: „Nauka energije piramida: Šta je i šta s njom možemo“.

- Ova konferencija donosi znanje i informacije koje se vješto skrivaju i potiskuju od strane zvanične zajednice, s obzirom da se ide ciljano, a ne prema određenim ljudima i institucijama. Zahvaljujući i današnjim tehnologijama, internetu, Youtubeu…istina o ovim otkrićima se napokon može vidjeti. – kazao je Rohla.

Ken se osvnruo i na same učesnike konferencije, na njihov rad, ali i na ono što taj rad donosi.

- Ovdje imamo zaista kredibilne naučnike koji iza sebe imaju utemeljen rad i rezultate i sa nama dijele svoja otkrića, poput otkrića i povezanosti fizike i piramida. Smatram da će ova konferencija, kao i ova otkrića o kojima govorimo i o kojima smo govorili, te ih podijelili između sebe i sa javnošću, definitivno promijeniti historiju. – kazao je na kraju Ken Rohla.

Zadnje ažuriranje nedjelja, 13 maj 2018 07:26
Copyright © Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved