Logo
Print this page

EDISA: MJESEC NAKON POSJETE TUNELIMA SAM ZATRUDNILA

Sarajka Edisa, s adresom u Italiji, i njen suprug Michelle, godinu dana su pokušavali postati roditelji, ali su određeni zdravstveni problemi stajali na putu da ostvare i ovu želju. Edisa je čula za tunele Ravne i njihov povoljan uticaj na ljudski organizam te su odlučili doći i to prije pokušaja vantjelesne oplodnje koju su predlagali doktori.

-        Došli smo ovdje prošle godine, posjetili tunele Ravne i ja sam slijedeći mjesec ostala trudna – kazala je Edisa.

Također, u Visoko je došla s bolom u leđima koji je prestao nakon izlaska iz tunela.

-        Preporučila bih svima koji imaju neki problem da dođu i pokušaju. Meni je pomoglo – zaključila je Edisa.

Njeno svjedočanstvo pogledajte u prilogu.

NAPOMENA REDAKCIJE: Fondacija ne daje nikakve zdravstvene garancije niti se bavi liječenjem. Fondacija “Arheološki park Bosanska piramida Sunca” se bavi naučno-arheološkim istraživanjima, Timovi elektroinžinjera, fizičara i inžinjera zvuka mjere energetske fenomene. Na službenoj web stranici Fondacije povremeno se prenose izjave i svjedočanstva posjetilaca o ljekovitom djelovanju energije piramida.

Related Video

Zadnje ažuriranje četvrtak, 31 maj 2018 07:16
jm

Najnoviji članci od Administrator

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved