Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

MANDIĆ: U TUNELIMA SAM NAŠAO SMIRAJ

Fahrudin Mandić iz Sarajeva već tri godine dolazi u Prahistorijski podzemni labirint Ravne kako bi proveo vrijeme u ovom posebnom ambijentu. Naime, Fahrudin je bivši logoraš logora Keraterm i iz ovog nesretnog perioda nosi fizičke i psihičke ožiljke.

Ljekari u Njemačkoj su mu preporučili šetnje šumom, ali je Fahrudin, kako je rekao, mir za svoju dušu našao u tunelima Ravne.

-        Nakon boravka u tunelima bolje spavam, više mi godi boravak ovdje nego na Bjelašnici ili bilo gdje drugo. Ovdje sam našao smiraj. Dolaziću koliko god budem mogao – kazao je Fahrudin.

Posljedica logora su i visok tlak i reuma u koljenima i leđima, ali boravak u tunelima je Fahrudinu pomogao i kod ovih problema.

Njegovo svjedočanstvo pogledajte u nastavku:

Related Video

Zadnje ažuriranje ponedjeljak, 10 septembar 2018 18:25

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved