Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

JASMINA ZUBIĆ: IZGRADNJOM MULTIMEDIJALNE SALE OBOGAĆENI SADRŽAJI, ALI I DATA PODRŠKA MLADIM LJUDIMA ZA NJIHOVE AKTIVNOSTI

Među brojnim gostima koji su ovog četvrtka (13.septembar 2018) prisustvovali projekciji filmova u novoj multimedijalnoj sali parka „Ravne 2“, bila je i visočka zastupnica u Federalnom parlamentu, Jasmina Zubić, koja ne propušta niti jedan događaj Fondacije.

- Impresionirana sam napretkom, novim sadržajima, stvarno ako ne dođete u nekom kratkom periodu na lokacije na kojima radi Fondacija, ubrzo vidite brojne promjene, koje se dešavaju, čini mi se, svakodnevno. Vidimo koliko se truda i napora ulaže da se ovo mjesto, ovaj predivni park učini mjestom ugodnog boravka za naše ljude, ali i goste iz cijelog svijeta. Što se tiče novog sadržaja, i novog prostora koji je večeras otvoren, mogu reći kako je ova sala podrška i našim mladim ljudima, ljudima koji se bave sportom, muzikom, ali i drugim aktivnostima koje se mogu odvijati u ovakvim prostorima. Sve ovo smatram velikim uspjehom ove velike ekipe ljudi, na čelu sa dr. Osmanagićem, koja se trudi da ove lokacije učini primamljivim svima. – istaknula je gospođa Zubić.

Još jednom je iskoristila priliku da pozove još veći broj ljudi, da na svoj način, pruže podršku projektu, ali i razvoju lokalne zajednice, kao i cijele države.

- Građani, ali i svi mi koji smo uključeni u javni život trebamo dati svoju punu podršku, da ove lokacije postanu još posjećenije i prepoznatljivije. Sa svoje pozicije ću nastaviti pozitivno djelovati i davati punu podršku na sve načine, jer stalo mi je da svi zajedno damo doprinos unapređenju naše lokalne zajednice, a turizam je jako važna grana za razvoj našeg područja, ali i cijele Bosne i Hercegovine. – kazala je na kraju Jasmina Zubić.

Zadnje ažuriranje petak, 14 septembar 2018 19:55
Copyright © Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved