Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

FONDACIJA „ARHEOLOŠKI PARK: BOSANSKA PIRAMIDA SUNCA“ I OVE GODINE SE PREDSTAVILA NA SAJMU „ZEPS 2018“

Zenica je i ove godine domaćin 25. Generalnog bh.sajma „ZEPS 2018“, a svoje mjesto na ovom eminentnom sajmu ima i Fondacija „Arheološki park: Bosanska piramida Sunca“ sa štandom u okviru sajma. Sajam je otvoren 2.oktobra i trajat će do 6.oktobra, a pored brojnih izlagača i ove godine su u Zenici predstavljeni rad, lokacije i aktuelnosti iz Bosanske doline piramida.

- Zainteresirani mogu posjetiti štand Fondacije u sklopu sajma „ZEPS 2018“, a na našem štandu se nalaze promo materijali, kao i knjige i suveniri. Naravno, glavni cilj je prezentacija našeg rada ljudima koji posjećuju ovaj sajam u Zenici, ali i promocija naših brojnih lokacija na kojima radimo i koje posjećuju desetine hiljada gostiju svake godine, a sajam je i prilika da posjetioce upoznamo i sa svim našim aktivnostima. I ove godine sajam je izuzetno dobro posjećen, ljudi se interesiraju i za nas i naš štand, a veliki broj posjetilaca i izlagača je već uveliko upoznat s našim radom i našom ponudom što je odličan znak i odraz našeg zalaganja i promocije koju vršimo tokom cijele godine. – kazale su nam Azra Ohran Zubić i Evelina Ćehajić, uposlenice i predstavnice Fondacije na sajmu u Zenici.

Copyright © Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved