Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

IMPRESIJE TURSKE SPECIJALISTICE ONKOLOŠKE PATOLOGIJE O TUNELIMA RAVNE

Haris Delibašić: Dobar dan, možete li nam se predstaviti i ispričati nešto u vezi svojih impresija iz tunela Ravne?

Prof. dr. Bengű Çobanoģlu Şimşek: Dobar dan. Doktor sam medicine i specijalist onkološke patologije. Profesor sam na medicinskom fakultetu "Medeniyet Űniversitesi" u Istambulu. 

Teško je riječima opisati koliko sam oduševljena ovim što sam u prahistorijskom podzemnom labirintu Ravne mogla osjetiti i doživjeti.

Pošto sam stručnjak i za "Alpha bioenergiju", mogla sam osjetiti prisustvo posebnih vibracija dok sam u pratnji vodiča obilazila ovu lokaciju.

Uzimajuči u obzir da su karcinom, kao i druga patološka stanja, procesi koji su posljedica energetskog debalansa, onda bi i liječenje trebalo biti usmjereno na dovođenje organizma u energetski balans.

Sigurna sam da je prahistorijski Podzemni labirint Ravne mjesto koje omogučava takav proces, odnosno da boravak ovdje pomaže ozdravljenju fizičkog tijela.

Ovo što postoji u Tunelu Ravne je nevjerovatno ! Kako je moguce da još uvijek postoji neko ko ovo ne podržava i još uvijek ne vjeruje?

Haris Delibašić: Na koji način ste vi mogli osjetili energiju o kojoj govorite?

Prof. dr. Bengű Çobanoģlu Şimşek: Cijelo vrijeme sam osjetila energiju u obje ruke, koja jako vibrira, a u čitavom tijelu osjećaj relaksacije i opuštenosti. Ovo mjesto treba da posjeti svaki čovjek, da osjeti i da se uvjeri svojim očima. Ovo mjesto mi se mnogo dopada i čini me jako sretnom.

Zadnje ažuriranje subota, 10 novembar 2018 09:10

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved