Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

URUČENA PRIZNANJA SARADNICIMA FONDACIJE, DOBAVLJAČIMA I PARTNERIMA IZ OPĆINE, KANTONA I FEDERACIJE

Fondacija je tokom 2018.godine izgradila izuzetno dobar odnos sa lokalnom, kantonalnom i federalnom vlašću. Tokom godina sarađivalo se i sa brojnim privrednim subjektima, ali i pojednicima, pa je tako Svečana sjednica održana u parku „Ravne 2“ ove subote 1. decembra 2018., bila prilika da se dodijele zahvalnice i ljudima koji podržavaju ovaj veliki projekat u Visokom.

Zastupnici u kantonu i Federalnom parlamentu, Kemal Mušinbegović, Mirza Ganić i Jasmina Zubić te pomoćnik ministra za privredu ZDK Osman Buza, dobili su priznanja za svoj doprinos. Priznanja su otišla i u ruke općinske načelnice Amre Babić, kao i uposlenika službi Općine Visoko Emira Fejzovića, Suada Efendire, Jasne Zubić i Suade Koljenović, dok je priznanje zaslužio i kantonalni premijer Miralem Galijašević.

Priznanja su dodijeljena i saradnicima, dobavljačima, vlasnicima hotela i ugostiteljskih objekata, kao i vlasnicima turističkih agencija s kojima sarađuje Fondacija, a nagrađeni su: Zijad Mušinbegović, Nedžad Džafić i Haris Jašarević (CPU), Edin Šabanović, Mirsad Vračo (Vračo d.o.o), Haris Hatić (Hara d.o.o), Muhamed Redža (Restoran No1), Senad Begovac (Piramida Mjeseca), Nedžad Ikanović (Zavidovići), Amel Ahmetović, Nedžad Šečerović, Ismet Babić, Šerif Aljić i Erna Okanović kao saradnici i dobavljači Fondacije.

Priznanja su dobili i Bilal Bašović (Hotel Park Vogošča), Slavica Lučić (Hotel Saraj), Dario Pekić (Hotel Piramida Sunca), Mili Bijavica (Fortuna Tours Mostar), Muris Musabašić (Pineto), Jasmin Šoljanin (Mega Team), Emir Hukić (Hukić Tours), Samir Ivazović (Amsa Travel), Mustafa Uzunalić (IGM), Stefan Gruschwitz (Geoviva) i Ilčo Nikolovski (Huesa).

Zadnje ažuriranje subota, 01 decembar 2018 21:11
Copyright © Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved