Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

URUČENE NAGRADE ISTAKNUTIM RADNICIMA FONDACIJE ZA 2018.GODINU

Kao što je to učinjeno i prošle godine, i ove godine Fondacije je proglasila i najbolje uposlenike godine, te na taj način pohvalila i nagradila zalaganje i trud pokazan tokom sezone koja je na izmaku. Ove godine bilo je nekoliko kategorija, a komisija koju su činili Sabina Osmanagić, Dženana Pašić, Evelina Ćehajić, Nermin Bajić i Sandin Adilović, imala je izuzetno težak zadatak da između šezdeset uposlenika istakne one koji su pokazali više od ostalih.

Uposlenik godine, kao i prošle je vrijedni i iskusni predradnik Fondacije Mustafa Bajić, dok je nagrada Najredovniji uposlenik otišla u ruke još jednog dugogodišnjeg radnika, Salka Novokmeta. Proglašen je i Rookie Fondacije, a to priznanje je osvojio vodič Esmer Alimanović, Loyalitie Fondacije za ovu godinu je Edo Građan, a Lice Fondacije menadžerica Azra Ohran Zubić.

Dodijeljene su i nagrade u još nekoliko kategorija, pa je tako za Oslonac Fondacije proglašen dugogodišnji uposlenik Namik Mejdija, nagrada za zalaganje ide u ruke Vere Blagojević, dok su Udarnici Fondacije za ovu godinu Nermin Bajić i Sadžid Džanko. Posebna priznanja uručena su dugogodišnjim vodičima Emiru Zubiću i Harisu Delibašiću, a za predani volonterski rad nagrađen je Visočanin Tarik Karamehić.

Ove nagrade su priznanje za minuli rad, ali i motiv više, kako onima koji su proglašeni za najbolje i određenim kategorijama, tako i drugim uposlenicima, da nastave sa marljivim radom i ličnim doprinosom, sve s ciljem daljeg napretka i razvoja Fondacije, ali i samog projekta istraživanja u Visokom.

Zadnje ažuriranje subota, 01 decembar 2018 21:16
Copyright © Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved