Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

OGLAS ZA TERENSKOG ARHEOLOGA U VISOKOM

U skladu sa Statutom Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca' iz Sarajeva, a u svrhu ekipiranja tima Fondacije za 2019. godinu, Fondacija raspisuje:


OGLAS ZA RADNO MJESTO

TERENSKI ARHEOLOG FONDACIJE U VISOKOM

Uslovi:

- Završen fakultet, diplomirani arheolog

- Aktivno znanje engleskog jezika

- Sklonost timskom radu

S uspješnim kandidatom zaključiće se Ugovor o radu na određeno vrijeme u trajanju od devet (9) mjeseci, a u skladu sa Zakonom o radu FBiH. U slučaju da kandidat zadovolji tokom trajanja Ugovora, postoji mogućnost sklapanja Ugovora o radu na neodređeno vrijeme odmah nakon isteka Ugovora o radu na određeno vrijeme. U obzir dolaze i pripravnici. Predmet rada su prahistorijski podzemni tuneli i prahistorijske građevinske strukture. Kandidat treba da primjeni arheološku metodologiju, vodi dnevnik rada, primjenjuje interdisciplinarni naučni pristup, priprema izvještaje i dr. Aktivno znanje engleskog jezika je neophodno zbog interakcije s drugim članovima tima, volonterima i istraživačima iz različitih zemalja. Visina naknade i druge beneficije ovisiće o radnom iskustvu. 

Oglas je otvoren do 5. januara 2019. Početak rada je predviđen za 1. mart 2019. Dokumente o ispunjenim uslovima poslati e-mailom na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Zadnje ažuriranje srijeda, 05 decembar 2018 13:41
Copyright © Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved