Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

PORUKA DR. SEMIRA OSMANAGIĆA ZA 2019: SPASIMO PLANET, SPASIMO ČOVJEČANSTVO

Naša civilizacija je nanijela jako puno štete Planeti posljednjih nekoliko stoljeća. Situacija postaje gora svakim danom. Naše prljave industrije, nekontrolirana tehnologija, vojne aktivnosti, hemijsko, biološko i nuklearno oružje, opasnost od vještačke inteligencije koja generira još napredniju vještačku inteligenciju, obrazovni sistem i mediji kroz koje elite kontroliraju i manipuliraju ostatkom čovječanstva, življenje u strahu – toliko izazova za običnog čovjeka.

Ako ne napravimo ogroman skok u razvoju svijesti, Majka Planeta će se otresti nas, ili ćemo se jednostavno sami uništiti.

Moramo učiti iz prošlosti, promjeniti koncept energije u novi, energiju koja je čista, obnovljiva i besplatna kao što je to energija piramida. Znanje pripada svima nama, ne samo elitama koje imaju monopol. Ljudi zaslužuju da imaju ispunjen, radostan i sretan život, da vole i budu voljeni.

Promjena kreće od nas. Zatim utičemo na našu okolinu. Razvijamo svoje duhovne i fizičke sposobnosti, tako da su u balansu.

Nakon toga, možemo živjeti u harmoniji s Planetom.

Zadnje ažuriranje ponedjeljak, 31 decembar 2018 17:43
Copyright © Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved