Logo
Print this page

DOPUNJENO IZDANJE KNJIGE „BOSANSKA PIRAMIDA SUNCA“ NA ČEŠKOM JEZIKU

Dopunjeno izdanje knjige dr. Semira Osmanagića „Bosanska piramida Sunca“ na češkom jeziku, ugledalo je svjetlo dana na samom kraju 2018.godine, godine koja je bila izuzetno uspješna u svim sferama kojima se bavi Fondacija „Arheološki park: Bosanska piramida Sunca“.

Inače, prvo izdanje ove knjige na češkom jeziku, objavljeno je u aprilu 2016.godine na desetu godišnjicu arheoloških istraživanja u Visokom, a prijevodi knjige su djelo velike prijateljice Fondacije, Danijele Bohata (Daniela Bosna).

Daniela je u proteklom periodu uradila i prijevod knjige „Bosna i Hercegovina“, autora Amela Salihbašića, knjige koja je objedinila sve ljepote i turističke sadržaje Bosne i Hercegovine na jednom mjestu.

Sami prijevodi i izdanja za češko tržište, sasvim sigurno će donijeti mnogo u segmentu promocije Bosanske doline piramida, ali i cijele Bosne i Hercegovine u Češkoj, a posebno je bitno napomenuti da upravo iz te zemlje u Bosansku dolinu piramida svake godine dođe veliki broj gostiju.

Zadnje ažuriranje ponedjeljak, 07 januar 2019 11:54
jm

Najnoviji članci od Administrator

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved