Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

BUDUĆI WELLNESS CENTAR FONDACIJE: ZIMSKA IDILA U AERO BANJI

Fondacija očekuje uspješnu i prosperitetnu 2019. godinu. Stižu prijave volontera, najavljene su organizovane turističke grupe od marta 2019., ekipira se tim za arheološka i naučna istraživanja na piramidama i mreži prahistorijskih tunela. Dogovaraju se koncerti, predavanja, seminari i festivali u parku ‘Ravne 2’.

Ove godine će svakako jedna od najatraktivnijih lokacija biti Aero banja u čijem sklopu su Ljekovita šuma i budući Wellness centar. To će biti oaza spokoja, ljekovitosti, proizvoda na prirodnoj i organskoj bazi, sve što je dobro za tijelo, um i dušu. U maloj sali Centra bit će održavani seminari i predavanja o nutricionizmu, fitnessu i zdravom načinu života, s međunarodnim predavačima.

U iščekivanju svih tih aktivnosti, Wellness centar kreira dobru energiju i stvara pravu zimsku idilu sredinom januara 2019.

Zadnje ažuriranje utorak, 15 januar 2019 13:13

Pratite nas

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved