Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

USKORO POČETAK OBUKE ZA KANDIDATE ZA VODIČE FONDACIJE

Vodiči Fondacije „Arheološki park: Bosanska piramida Sunca“, kao i novoprijavljeni kandidati koji će u narednom periodu proći kroz Školu za vodiče Fondacije, imat će u nedjelju, 3.februara 2019.godine, zajednički sastanak na lokalitetu kompleksa Ravne.

- Za 9:00 sati smo planirali zajednički sastanak sa svim kandidatima koji su nam se prijavili tokom trajanja konkursa za nove vodiče, pa ćemo sa svima još jednom porazgovarati, proći kroz njihove CV-e i karakteristike, te odlučiti o tome ko će pohađati ovogodišnju Školu za vodiče. Moram iskaknuti da je interes ove godine bio najveći do sada i da imamo preko 30 prijavljenih kandidata, a naravno one najbolje očekuju i pozicije vodiča u našem timu. – kazao nam je Ajdin Ahmetspahić, koordinator Fondacije.

Nakon sastanka s novim kandidatima uslijedit će i zajednički sastanak sa svim vodičima Fondacije, gdje će još jednom biti urađen rezime protekle sezone, koja je i u ovom segmentu bila najuspješnija do sada, te će se govoriti o planovima za ovu sezonu.

- Naravno kao i svake godine pred početak sezone imat ćemo zajednički sastanak, napravit ćemo raspored vodiča, raspored lokacija, razmijeniti iskustva, prijedloge, a sve s ciljem daljnjeg unapređenja naše usluge, jer je već dobro poznato da je vodička služba Fondacije jedna od najboljih na ovim našim prostorima, a taj trend želimo da zadržimo i u budućnosti. Želimo zadržati naš dobro poznati kvalitet, našu originalnost, te unaprijediti sve one segmente koji mogu da se unaprijede, te početak još jedne sezone, u kojoj očekujemo rekordne posjete, dočekati spremno. – poručio je Ahmetspahić.

Sastanak i razgovor s kandidatima za Školu za vodiče planiran je od 9:00 sati, dok je zajednički sastanak vodiča Fondacije planiran za nedjelju od 12:00 sati.

Zadnje ažuriranje petak, 01 februar 2019 13:17
Copyright © Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved