Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

ČUKOJEVIĆ: TUNELI SU MI OLAKŠALI SIMPTOME PLUĆNE OPSTRUKCIJE

Amra Čukojević iz Sarajeva devet godina je trpila simptome plućne opstrukcije, a najgori simptom bio je nemogućnost da udahne onoliko zraka koliko joj je potrebno u datom trenutku. Alma je koristila klasičnu medicinsku terapiju koja se daje za ovakve slučajeve, ali joj ta terapija nije pomagala pa se okrenula homeopatskim i ostalim alternativnim lijekovima i preparatima koji joj, takođe, nisu donijeli poboljšanje.

Krajem jula mjeseca, 2018. godine prvi put je došla u posjetu Podzemnim tunelima Ravne, a ponukana pričama o atmosferi koja vlada u ovim tunelima.

-          Od kraja jula do oktobra 2018., u tunelima sam bila sedam puta. Tuneli su mi pomogli i ja sam čitavu zimu normalno disala i  ni jednog trenutka nisam imala taj osjećaj da ne mogu dovoljno udahnuti. S obzirom da moje pozitivno iskustvo promovišem ovu lokaciju i svaki put sa sobom dovedem nekog drugog, ispričala nam je Alma.

Njeno svjedočanstvo pogledajte ovdje:

Related Video

Zadnje ažuriranje četvrtak, 21 mart 2019 12:56

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved