Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

LONGORA: 30 GODINA SAM SE BORILA S ASTMOM I 20 S GLAVOBOLJAMA

Dženana Longora iz Visokog je 30 godina patila od astme i 20 godina od strašnih glavobolja. Glavobolje su je mučile svakodnevno i dan bez bolova je bio jako rijedak. Prošla je sve moguće pretrage: CT, magnetne rezonanse….dijagnozu je znala – migrena, ali lijek nikada nije pronašla. Pila je po osam najjačih tableta protiv bolova na dnevnoj osnovi, ali olakšanja nije imala.

Prvi put je u tunele Ravne došla 21. oktobra 2018. godine, na nagovor supruga. Nakon pola sata boravka u tunelima, preporodila se.

-          Imala sam osjećaj da nemam pluća, da nemam tijela nikako, a ustvari sam prvi put u zadnjih 30 godina bila bez ikakvih bolova. Po izlasku is tunela savladale su me emocije. Plakala sam od sreće – ispričala nam je Dženana.

U tunele sada dolazi redovno da bi, objasnila je, prikupila pozitivne energije.

-          Poslije tog oktobra ja sam druga žena. Nikada me više nije glava zaboljela. Preporučujem svima da dođu, bez obzira kakav problem imaju. Dođite i pokušajte. Meni je pomoglo – zaključila je Dzenana.

Njeno svjedočanstvo pogledajte u nastavku:

Related Video

Zadnje ažuriranje petak, 29 mart 2019 11:56
Copyright © Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved