Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

PORODICA KALDŽIJA URUČILA DONACIJU FONDACIJI ZA IZGRADNJU ČESME U PARKU RAVNE 2

Emin i hadži Fatima Kaldžija, bračni par iz Visokog koji redovno posjećuju tunele Ravne i Park Ravne 2, uručili su donaciju od 1000 KM dr. Semiru Osmanagiću za izgradnju česme na izvoru u Parku Ravne 2.

Emin je istakao da je redovni posjetilac kompleksa Ravne i da se zbog posjeta tunelima i vode koju konzumira osjeća dobro.

-          Svima bih preporučio da piju ovu vodu. Ko ima problema sa želucem, s probavom, neka proba. Neće se pokajati – kazao je Emin.

Njegova supruga Fatima godinama se bori s bolovima u kostima, šećerom i visokim pritiskom.

-          Od kako dolazim ovdje i pijem ovu vodu odlično se osjećam. Tuneli mi toliko obore šećer da moram jesti čim izađem, a po mjesec dana ne moram popiti nikakvu tabletu protiv bolova – objasnila je Fatima.

Porodici Kaldžija se zahvaljujemo na donaciji za izgradnju česme.

Njihovo svjedočanstvo pogledajte u nastavku:

Related Video

Zadnje ažuriranje petak, 29 mart 2019 13:18

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved