Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

NEVJEROVATNO POBOLJŠANJE NAKON SAMO ČETIRI BORAVKA U TUNELIMA

Potaknuta pričama o pozitivnom utjecaju tunela Ravne na ljudski organizam, u Visoko je prije nekoliko dana došla i Makedonka koja već godinu dana boluje od karcinoma kostiju.

Kako nam je kazala, godinu dana je primala lijek intravenozno, a kretala se otežano i usporeno. Posebno se to odrazilo na kukove i karlicu te koljena.

-          Vrlo teško sam se kretala, a kada čučnem morala sam se držati za nekoga ili za nešto da ustanem. Teško sam i sjedala i ustajala – objasnila nam je.

U tunelima je, do snimanja ovog svjedočanstva, boravila ukupno četiri puta po sat vremena. I rezultati su nevjerovatni, a što nam je ova simpatična Makedonka i demonstrirala na licu mjesta.

-          Evo pogledajte, sad ustanem bez problema, čučnem bez problema i kad ustajem ne treba mi ničija pomoć – kazala je.

Njeno svjedočanstvo pogledajte ovdje:

Related Video

Zadnje ažuriranje nedjelja, 05 maj 2019 20:53

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved