Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

TUZOVIĆ: VIŠE NEMA POTREBE ZA VRUĆIM INJEKCIJAMA ILI TABLETAMA PROTIV BOLOVA

Faruk Tuzović iz Sarajeva u Podzemne tunele u Visokom dolazi već treću godinu. Kao dijete je preležao dječiju paralizu što je za posljedicu imalo za tri centimetra kraću desnu nogu, a sve to se negativno odrazilo na karlični pojas.

-          Od toga proističe i ‘uvrnutost’ kičme i bolovi koje sam trpio, pogotovo kad se smjenjuju godišnja doba. Međutim, od kako dolazim ovdje nemam potrebu da svakog proljeća i jeseni zovem ljekare da mi daju ‘vruće injekcije’ ili da pijem tablete protiv bolova. Drugim riječima, nemam više bolova – pojasnio je Faruk.

-          Unatoč problemima s kičmom, Faruk se intenzivno bavio sportom te je svojevremeno bio i golman. Česti udarci lopte u ruke uzrokovali su i povrede palčeva, odnosno zglobova, a što ga je dodatno boljelo. Dolaskom u tunele i ti bolovi su riješeni.

-          I uopšteno se osjećam bolje. Izađem iz tunela kao momak od 25 godina. Pozitivan utjecaj tunela na ljudski organizam ali i psihu najbolje osjeti moj prijatelj koji dolazi sa mnom. On je preživio Keraterm, a ovdje kad dođe preporodi se – kazao je Faruk.

Preporučuje svima da dođu i osjete blagodati tunela, a njegovo svjedočanstvo možete pogledati ovdje: 

Related Video

Zadnje ažuriranje nedjelja, 05 maj 2019 20:57

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved