Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

NOVI VODIČI POČELI SA RADOM

Nakon tromjesečne uspješne obuke, sedam novih vodiča Fondacije od ponedjeljka 6.maja našli su se u rasporedu i zvanično postali novi vodiči prvog stepena Fondacije „Arheološki park: Bosanska piramida Sunca“. Na ovaj način Fondacija je postala bogatija za nove, mlade ljude, koji će donijeti dodatni kvalitet vodičkoj službi Fondacije, jednoj od najboljih i najkvalitetnijih na našim prostorima.

- Drago nam je da i ove sezone imamo skupinu novih vodiča koji će se priključiti našem timu, koji važi za jedan od najboljih i najkvalitetnijih,ne samo u Bosni i Hercegovini, već i mnogo šire. Novi vodiči već pomalo preuzimaju svoje radne obaveze, kao i raspored, a u narednim danima vršit ćemo i dodatnu obuku i naših vodiča drugog stepena. – kazao nam je Ajdin Ahmetspahić, koordinator u Fondaciji.

Novost je da će u narednom periodu vodiči zauzeti svoje pozicije i na lokaciji Tumulus u Vratnici, gdje je već postavljena info kućica Fondacije, pa će i brojni gosti koji posjećuju pomenutu lokaciju imati kvalitetne prezentacije i predavanja.

- U buducnosti ćemo imati i dežurnog vodiča za goste na meditacijama te vodiča za park „Ravne 2“, pa će na taj način sve naše lokacije biti pokrivene i sa kvalitetnim vodičima i prezentacijama. Novim vodičima želim sreću u radu, očekujemo da pokažu potencijal tokom sezone i zasluže dugoročno mjesto u našem timu. – kazao nam je Ahmetspahić.

Zadnje ažuriranje ponedjeljak, 06 maj 2019 21:04

Pratite nas

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved