Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

NERMINA BETONSKE BARIJERE UKRASILA CVIJEĆEM I ULJEPŠALA TAJ DIO ALEJE SUVENIRNICA

Aleja suvenirnica u sklopu Kompleksa Ravne pokazala se kao pun pogodak, jer su se na jednom mjestu našli prodavači brojnih proizvoda koje gosti i posjetioci obiđu prilikom dolaska u kompleks, a i sam način izgradnje i uređenja, mnogo je ljepši i praktičniji od onog koji je bio prije ove sezone.

I sami vlasnici suvenirnica i kućica trude se da uljepšaju svoja prodajna mjesta, pa i na taj način privuku posjetioce i pokažu svoju bogatu ponudu, a trude se da Aleja suvenirnica u kompletu bude jos jedan prekrasni dio Kompleksa Ravne.

Proteklih dana, nakon što je ozvaničena pješačka zona ispred ulaza u Prahistorijski podzemni kompleks tunela Ravne, postavljeni su i betonski nosači kojima se označava taj dio zone, a vrijedna vlasnica suvenirnice „Gorski kristal“ koja je odnedavno dio Aleje suvenirnica, odlučila je ukrasiti te betonske zaštitne blokade, te ih ispuniti cvijećem.

Nermina je prionula na posao, kupila cvijeće u raznim bojama, posadila ga u betonske barijere i na taj način uljepšala taj dio Ravni i Aleje suvenirnica, a cvijeće je sada prisutno i ispred samih suvenirnica, pa je i sam ugođaj puno ljepši i šareniji.

Zadnje ažuriranje ponedjeljak, 20 maj 2019 08:31

Pratite nas

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved