Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

POZIV ZA SAJAMSKE IZLAGAČE U PARKU 'RAVNE 2' ZA JUNI 2019.

Fondacija „Arheološki park: Bosanska piramida Sunca“ i ove godine dočekuje ljeto, kao najljepše godišnje doba, u festivalskoj atmosferi uz koncerte, predavanja, meditacije i sajamsku izložbu, koji za cilj imaju širenje pozitivne energije, ljubavi i mira.

Na ovogodišnjem Festivalu povodom početka ljeta planiramo i bogatu sajamsku ponudu, s naglaskom na prirodne proizvode i organsku proizvodnju, vegetarijansku i vegansku hranu, med i proizvode od meda, ljekovite preparat na prirodnoj bazi, kristale i minerale, te suvenire i rukotvorine.

Fondacija osigurava štandove za dobavljače poptuno besplatno podržavajući domaću proizvodnju i privatnu inicijativu. Stoga, pozivamo sve zainteresirane izlagače, koji žele predstaviti svoj rad i proizvode, da se prijave na email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. sa obaveznim sljedećim podacima:

- Ime i prezime izlagača i naziv obrta, firme ili udruženja ispred kojeg izlažete,

- Kontakt podaci osobe koja će biti zadužena za Vaš štand tokom festivala,  

- Vrsta proizvoda koje želite izlagati uz nekoliko fotografija istih

Naglašavamo da smo zainteresirani za proizvode iz prethodno pomenutih kategorija, te nećemo uzeti u obzir proizvode koji nisu u skladu s prirodnim načinom života.

Nakon što pregledamo sve prijave, odabrat ćemo izlagače čije ponuda odgovara duhu festivala, te ćemo iste obavijestiti email-om o detaljima učešća i načinu organizacije. 

Festival i sajam povodom početka ljeta 2019. će trajati od 20-23. juna, te se očekuje nekoliko hiljada posjetilaca iz cijelog svijeta, koji će se odlično zabaviti uz naš program, iz kojeg ističemo:

- četvrtak 20. juni 2019. Amir Karahasanović i grupa 'Sarr-E-Roma'

- petak 21. juni Goran Karan i grupa 'Vagabundo'

- subota 22. juni Branko Đurić Đuro i Bombaj Štampa

- nedjelja 23. juni: stand-up komedija 'Đurologija'  i u nastavku koncert 'Potchko and New Prmitives'

Program sa svim ukupnim aktivnostima možete pogledati na piramidasunca.ba

Zadnje ažuriranje petak, 24 maj 2019 12:35
Copyright © Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved