Logo
Print this page

PREDAVANJE I VJEŽBE DISANJA U PARKU „RAVNE 2“ SA IGOROM TURKUŠIĆEM

U nedjelju 9. juna 2019. u sklopu Samira beskrajnih mogućnosti, u parku „Ravne 2“  predavanje je održao Igor Turkušić. Life Coach i međunarodni bestselling autor Igor Turkušić, osnivač je SF Walker Coaching-a u San Franciscu, modaliteta poboljšanja mentalnog zdravlja tokom šetnje na otvorenom i majstor ljudskih potreba.

- Danas sam radio prezentaciju ljudskih problema, te podijelio svoje znanje s ljudima koji su došli na predavanje. Pričali smo o razlici između mozga i uma, koji je u suštini network, network srca, mozga u glavi i utrobe, a nakon toga smo održali i vježbe disanja, jer da je sam život i povezuje sve, povezuje i srce i mozak i otkriva novi splet. – pojasnio nam je Turkušić.

Igor je, kako nam je kazao, čest gost parka „Ravne 2“, ali i svih drugih lokacija na kojima se vrše istraživanja i na kojima radi Fondacija.

- Park, tunele, piramide, dr. Osmanagića, Fondaciju, sve to cijelim bićem podržavam i treba nam puno više ovakvih prelijepih mjesta. Predivno je, od mirisa drveća, žubora vode, energije, samih tunela Ravne koji su čarobni i u kojima prodišete, energije na piramidama, osmijeha ljudi koje sretnete, jednostavno ovo je čarobno mjesto. I ranije sam dolazio i svaki put kad se vratim nešto novo se otvori i pojavi, a osmijeha je sve više. Kao što sam do sada dolazio, tako ću se sigurno vraćati i dalje ovamo, kao gost uvijek, sa predavanjima vrlo rado. Čarobno je i osjeti se, broj jedan jer se osjeti, a broj dva jer se mjeri. Mjerljiva je energija, sve je mjerljivo i opipljivo. Ja ću se ovamo uvijek vrlo rado vraćati, a pozivat ću i druge ljude da dođu, promovisati ova mjesta i ko god dođe u Bosnu i Hercegovinu ovo je jedno od onih „MUST SEE“ mjesta. – kazao nam je Igor Turkušić.

Zadnje ažuriranje ponedjeljak, 10 juni 2019 12:36
jm

Najnoviji članci od Administrator

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved