Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

ČAS JOGE SA SANJOM U NEDJELJU U PARKU ‘RAVNE 2’

Sanja je instruktorica Yoge, koju naziva Yoga Srca. Njen stil je kombinacija Hatha, Vinyasa, Yin, uz meditacije i opuštanja u energiji Nidra Yoge. Yoga koja je prilagodjena svima, u cilju otvaranja Srca.

Njen put Yoge je počeo u Pragu i vodio je u susrete i sa seniorima, altruistima, djecom sa specijalnim potrebama, oboljelim i socijalno ugroženim, gdje je mogla osjetiti Yogu na djelu i tamo, gdje Yoga ne zalazi često.

Nakon Praga, svoje dugogodišnje iskustvo prenosi u rodno Sarajevo. Učestvuje često na predavanjima i kao motivator i približava Yogu svima, od djece, seniora, prosvjetnih radnika i uposlenika koji rade stresne poslove. Njeni časovi su svugdje popularni i popunjeni, jer odišu ritmom i energijom. Sa Sanjom možete doživjeti nezaboravan Yoga let, kroz koji će vas provesti nježno u vaše najdublje dubine i u kojem možete još više upoznati, osjetiti i zavoljeti sebe.

Dodjite da probate specijalan festivalski čas Yoge, u ritmu muzike, u mirisu šume i zvucima prirode. Na platou Magične šume, proći ćemo kroz sve čakre, spojićemo se sa zemljom i nebom i otići sa nezaboravnim doživljajem. Čas će biti prilagodjen i onima koji će se stesti sa Yogom prvi put.

Nedjelja, 23. juni 2019. u 12:00 sati, platforma za jogu i meditaciju u Magičnoj šumi parka ‘Ravne 2’.

Zadnje ažuriranje utorak, 18 juni 2019 08:45
Copyright © Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved