Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

NEO STEREO BEND ODRŽAO ODLIČAN NASTUP U SKLOPU „PYRAMID TRAIL“ UTRKE

Iz godine u godinu sve je veči broj izvođača, muzičara i umjetnika koji su nastupili u parku „Ravne 2“, a u nedjelju 1.septembra, nakon utrke na kojoj je učestvovalo preko 160 takmičara, učesnike, kao i mnogobrojne goste, u muzičkom dijelu programa zabavio je Neo Stereo Bend.

- Bend je nastao prije godinu dana, a nedavno se rodila ideja da nastupimo u okviru „Pyramid Trail“ utrke. Tajfun je već imao nastup u parku, tačnije na otvorenju zelene, kristalne piramide, pa smo se tako povezali sa njim i došli na ideju da sa bendom napravimo svirku, koja je zaista po nama bila sjajna. Šteta je samo što je nekako bio udarni dio dana, kada je najtoplije, pa je publika tražila, ali i uživala u hladovini, međutim sve kad se zbroji bilo je jako dobro. – kazala nam je Jelena, članica benda.

Neki članovi poput Jelene lokacije u Visokom su obilazili prije nekoliko godina, a ovo im je bio prvi posjet parku „Ravne 2“, i kako su nam kazali, ostali su oduševljeni, te će prvu narednu priliku iskoristiti za poseban dolazak i poseban posjet i parku, kao i tunelima Ravne.

- Ja sam imao priliku sve ovo obići, odlično je i ovo je jedna jako zdrava priča. Nadam se da će i kod ostalih ljudi koji nisu nikada bili ovdje biti razumijevanja da dođu i obiđu lokacije, i na taj način pomognu ovu priču, a nadam se da će i vlast doći pameti i shvatiti šta imamo. Naravano, mi iz benda Neo Stereo držimo fige za ovaj projekat. – kazao nam je Dino.

Zadnje ažuriranje utorak, 03 septembar 2019 14:26
Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved