Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

CENTAR ZA TERAPEUTSKU MASAŽU I KIROPRAKTIKU SVAKIM DANOM NUDI SVE VIŠE NOVIH USLUGA

Centar za terapeutsku masažu i kiropraktiku „Ravne“ za kratko vrijeme je postao mjesto na koje dolaze i domaći gosti, ali i gosti iz svih zemalja svijeta, po opuštajuće masaže, ali i brojne druge tretmane koje nudi osoblje ovog centra smještenog u Aero banji u Kompleksu Ravne.

Pored vrhunske usluge terapeuta i osoblja centra, svakodnevno se obogaćuje i sama ponuda, pa su tako i termini velikim dijelom popunjeni i za usluge je potrebno rezervisati svoj termin.

- U kratkom vremenskom roku o Centru se čulo jako mnogo, a svi komentari su pozitivni i to nas najviše raduje. Raduju nas zadovoljni klijenti koji nam dođu i sa osmijehom izlaze iz našeg Centra, a mnoštvo njih se i rado vraća, što govori o kvalitetnoj usluzi našeg osoblja. U posljednje vrijeme imamo i neke novine, nove terapeute, koji sa svojim dolaskom donose i novosti, pa tako pored izuzetno široke ponude koju imamo, sada nudimo i masažu nogu, stopala, tjemena, lica, kompletne glave, vratnog dijela i masažu kompletnih ruku, a naravno ni na tome se nemamo namjeru zaustaviti, jer već pripremamo i druge novine, koje će za sada ostati iznenađenje za naše brojne goste koji nam dolaze. – kazala nam je Tea Pašić, direktorica Centra za terapeutsku masažu i kiropraktiku „Ravne“.

Od samog početka u Centru radi i Mišo Vuletić, a kako nam je kazao, očekivanja koja su imali od Centra i ono što je postignuto do sada, prevazišlo je sva očekivanja.

- Zaista je ugođaj biti dio ovog tima koji imamo okupljen oko Centra, a što se tiče same usluge, o njoj najbolje mogu reći naši gosti koji nam dolaze, koji  sretni i zadovoljni izlaze iz našeg Centra i što je najbitnije, koji nam se iznova vraćaju. Zaista sam fasciniran i samim brojem ljudi koji su u ovako kratkom vremenu saznali za naše usluge, ali i time da u Centar dolaze i naši, domaći ljudi, iz Visokog i okolnih gradova, ali i brojni gosti iz svih zemalja svijeta, koji dolaze u obilazak Bosanske doline piramida, a masaže i naše usluge čini se da postaju dio tog obilaska. – kazao nam je Mišo.

Za one koji još nisu posjetili Centar bitno je napomenuti da se nalazi u Aero banji, u sklopu Ljekovite šume, koja se nalazi nekih stotinjak metara od samog centra Kompleksa Ravne, odnosno od Muzeja Fondacije i ulaza u Prahistorijski podzemni kompleks Ravne.

Zadnje ažuriranje ponedjeljak, 23 septembar 2019 09:56

Pratite nas

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved