Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

MIRJANA NOGIĆ: KAD SAM UŠLA U TUNELE BOL JE NESTAO

Mirjana Nogić čula je za Prahistorijske tunele Ravne i njihov blagotvoran uticaj na organizam, pa je odlučila da i sama pokuša poboljšati zdravstveno stanje na ovaj način. U tunele je ušla s dva velika problema. Naime, Mirjana je prije tri i po mjeseca operisala rak dojke i od operacije nije mogla pomaći lijevu ruku.

-          Ruka je bila bolna, s oteklinom ispod pazuha. Međutim, kada sam ušla u tunele, bol je nestala i ja sada mogu normalno pomicati ruku – ispričala je Mirjana.

Nadalje, ova gospođa ima dijagnozu kroničnog gastritisa koji reguliše lijekovima.

-          To je takva bolest zbog koje se povremeno javljaju bolovi u stomaku. Kada sam prvi put ušla u tunele, taj dan me je bolio želudac. Čim sam sjela pored K2 bolovi su nestali i evo, već 15 dana me ne boli želudac – kazala je Mirjana.

Njeno svjedočanstvo pogledajte u nastavku.

Related Video

Zadnje ažuriranje nedjelja, 13 oktobar 2019 18:00

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved