Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

NOVI SADRŽAJI NA BOSANSKOJ PIRAMIDI SUNCA

Neumorni tim Fondacije 'Arheološki park: Bosnska piramida Sunca' proveo je nekoliko sedmica u podnožju najveće piramide na svijetu. Nakon što je Fondacija dobila građevinsku dozvolu, pristupila je gradnji toaleta u blizini info centra. Napravila ga je u rekordnom roku i sada se čeka na priključke struje, vode i kanalizacije da bude u funkciji. Na taj način, posjetioci Bosanske piramide Sunca napokon će imati toalet na lokaciji.

Na Fondacijinoj parceli su postavljene dodatne klupe i stolovi za 50 ljudi, kako bi se mogli odmoriti, opustiti ili meditirati u miru piramide.

Piramida je dobila i prvi labirint. Riječ je o 'Labirintu mira i ljubavi', interesantnoj kombinaciji dva labirinta. Prostor za hodajuću meditaciju i isključenje od svakodnevnog stresa, ali i vrlo snažne poruke za današnji svijet.

Zadnje ažuriranje ponedjeljak, 04 novembar 2019 12:50

Pratite nas

Piramide, tuneli i park su otvoreni svaki dan.
Radno vrijeme: 9:00-16:00 (januar-februar)
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.


ULAZ U PODZEMNI LABIRINT RAVNE UŽIVO

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved